Mer om den enestående politimannen i Stockholm

Vi må ta en nærmere titt på politimannen som var så voldsomt i farta i Stockholm terrordagen den 7. april 2017. Han er først observert med tjenestevåpenet trukket sammen med flokken som bar «offeret». Dette skjedde i krysset Klarabergsgatan/Klara Norra kyrkogata (1). Dernest ser vi ham hjelpe til med å frakte «offeret» nordover Klara Norra kyrkogata (2), og videre over den kryssende Bryggergatan, som også er det siste stedet jeg har funnet foto/video av det bisarre opptoget som fraktet «offeret» (3). Endelig klarte jeg å finne stedet der han startet sin terroristjakt, og det var i krysset Kungsgatan/Klara Norra kyrkotata (4), og stedet de pågrep «terroristen», i krysset Apelberggatan/Klara Norra kyrkogata (5), der han sammen med kolleger fikk bastet og bundet en eller annen stakkar, eventuelt skuespiller. Så vet vi jo allerede hvorfor de havnet i det krysset takket være Svenska Dagbladet som hadde dette å fortelle om det snåle opptoget på vei nordover Klara Norra kyrkogata:

Två poliser och de som tröstat och gett henne vård bar bort henne genom de gamla Klara kvarteren mot Hötorget och Olof Palmes gata mot en ambulans.

Det er enestående hvordan tilfeldighetene spiller inn. De hadde av absolutt uforståelige årsaker funnet ut at de skulle bære «offeret» en halv kilometer, og at en smart destinasjon var Olof Palmes gata. Så skjer det utrolige underveis, politimannen får en terrorist han kan jage, legge i bakken og sette håndjern på rett før de kom fram.

 

Dette innlegget ble publisert i Terror, Uønsket kunnskap og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

9 svar til Mer om den enestående politimannen i Stockholm

  1. Pål sier:

    Ja, er det ikke rett og slett fantastisk hvordan «tilfeldighetene» spiller på lag? «Høyere makter» må antakelig også være involvert når de kan serveres «terroristen» på sølvføt og at samme «politimann» får dokumentert sine heltedåder som perler på en snor gjennom over hele teaterscenen.

    Folk må våkne opp og hjelpe å dele Jostemikk’s artikler på sosiale medier. Får vi ikke vekket folk til falsk flagg svineriet som foregår, så vil vi bare få mer av det samme – flere falsk flagg operasjoner, av myndigheter og etterretningstjenesters ARRANGERTE terroraksjoner, både med og uten reelle ofre, og med kriseskuespillere og annet babylonsk illusjonsmakeri. Alt for å skremme menneskeheten til å underkaste seg maktelitenes ulike folkefiendlige og samfunnsfiendlige agendaer. FYSJ FOR EN GJENG!

    Liker

  2. Jostemikk sier:

    Ja, er det ikke rett og slett fantastisk hvordan «tilfeldighetene» spiller på lag?

    Aldeles utrolig. Ganske spesielt også at den durkdrevne foto-journalisten som tok bildet av helten vår da han løp etter terroristen enten har vitnet falskt, eller stilltiende samtykket i at dette skjedde i Drottninggatan. Skal se om jeg klarer å manne meg opp til å ta opp dette med alle de profesjonelle fotografene og filmmakerne som var på rett sted til rett tid.

    Litt tilleggsinfo om saken her:

    Den er grei, men da er vi innom de bildene jeg ikke har lyst til å offentliggjøre.

    Liker

  3. Tove sier:

    Jostemikk!
    Takk for at du graver i denne saken.
    Det jeg raskt reagerte på ved «lastbilsdådet» var to ting:
    – At ikke flere ble drept. (Jeg kjenner Drottninggatan. Dette var dessuten fredag eftermiddag=Mye folk.)
    – Sveriges statsminister var veldig kjapp med å konstatere at dette var terror. (Han hadde vel fått info selvsagt, men jeg synes bare terrorbekreftelsen kom så fort.)

    Vet du om det finnes videoer på nettet av lastbilen der den kommer kjørende på Drottninggatan?
    Video der man klart og tydelig ser lastebilen.
    Jeg har bare sett denne:
    http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/881390-sekunder-fran-att-bli-pakorda-av-lastbilen-rusade-in-i-affar-stockholm-attack
    Her ser man jo ikke lastebilen.

    Mvh
    Tove

    Liker

  4. Jostemikk sier:

    Vet du om det finnes videoer på nettet av lastbilen der den kommer kjørende på Drottninggatan?
    Video der man klart og tydelig ser lastebilen.

    Scroll litt ned og se på video nummer to her:

    http://www.nsk.se/2017/04/08/misstankt-anhallen-troligtvis-chaufforen/

    Den videoen du la ut lenke til var en av de første jeg så på og laget sak om. Jeg og andre har studert den grundigere, og det ser ut som det er lastebilen som fyker forbi forretningen. Den virker å skyve betong-løven foran seg. Dessverre har de som har «lekket» denne videoen ikke lekket originalen, men ser ut til å ha filmet opptaket med en mobiltelefon mot skjermen. Dessuten er det fjernet noen «frames», altså bilder. Hvorfor det er gjort vet jeg ikke. Jeg kommer til å oppdatere lastebil-artikkelen med det jeg har funnet ut.

    – Sveriges statsminister var veldig kjapp med å konstatere at dette var terror.

    Med tanke på helikoptertrafikken over området den dagen før terroren, og terrorøvelsene med lignende scenario der Åhléns var et mål, tror jeg sikkerhetspolitiet og andre fastslo at dette dreide seg om terror mange uker før hendelsen.

    Liker

  5. Jostemikk sier:

    Her er en bedre utgave av videoen der vi kan se lastebilen kjøre sørover Drottninggatan:

    https://www.nrk.no/urix/marie-kide-_66_-ble-stockholm-terrorens-femte-dodsoffer-1.13493397

    Liker

  6. Anki sier:

    Det er ganske interessant hvor mange ganger de kan benytte samme konsept uten noen stusser. Vi lider av kollektiv kognitiv dissonans.
    Lurer på om ikke den polisen er en reinkarnert Klang, btw 🙂

    Liker

  7. Jostemikk sier:

    Lurer på om ikke den polisen er en reinkarnert Klang, btw 🙂

    Hehe! Tror du har rett! Merkelig at den tanken ikke slo meg. Vokste jo opp med Pippi. 😉

    Det er ganske interessant hvor mange ganger de kan benytte samme konsept uten noen stusser.

    Hvorfor forandre på noe som virker? Det vil jo virke så lenge De presstituerte er en del av det.

    Vi lider av kollektiv kognitiv dissonans.

    Uten tvil. Koblet med nær blind autoritetstro, danner det fundamentet for opprettholdelse av svindelen så lenge det finnes mennesker. Det er et maktvåpen som ikke kan brytes ned av sannheten, for den kjenner ikke folk igjen selv om den står rett foran dem og roper etter oppmerksomhet.

    Liker

Legg igjen en kommentar